Quantcast
Channel: Khodnevis
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1413

راهنمایی برای بیشتر حال کردن با موسیقی‌هایی که داریم

$
0
0
راهنمایی برای بیشتر حال کردن با موسیقی‌هایی که داریم

 

موسیقی‌هاتو جمع کن!

همیشه سعی کنید موسیقی‌هایی را که دارید، مرتب کنید. 

همه آنها را در یک فولدر اصلی موزیک قرار دهید. در ادامه موزیک‌ها را می‌توانید بر اساس ژانر آنها جدا کنید. کلاسیک ها را در یک فولدر بگذارید و شش‌وهشت ها را در یک فولدر جدا. انتخاب نحوه طبقه‌بندی موزیک‌ها با خود شماست. شاید برای یکی جدا کردن موزیک ها بر اساس دهه ساخته شدن موزیک جالب باشد و ترجیح بدهد موزیک‌های هده ۸۰ ایرانی و خارجی در کنار هم باشد و دیگری ترجیح بدهد همه موسیقی‌های ایرانی در نار هم و خارجی‌ها در کنار یکدیگر باشند. 

مهم این است که خودتان تشخیص بدهید کدام طبقه‌بندی به شما آرامش ذهنی بیشتری می‌دهد. اگر از نرم‌افزاری همچون آی‌تیونز برای گوش‌کردن موسیقی استفاده می‌‌کنید می‌توانید علاوه بر طبقه‌بندی موسیقی در فولدارهای کامپیوتر،‌ آهنگ های خود را در این برنامه هم همچون یک کتابخانه بچینید و خیالتان راحت باشد که این ترتیبی که به موزیک‌های خود در آی‌تیونز داده اید اغییری در نظم فولدر‌های موزیک شما در کامپیوتر ایجاد نمی‌کند. 

در آی‌تیونز و برنامه‌های پلیر پیشرفته دیگر،‌شما همچنین امکان ستاره دادن به آهنگ‌ها را دارید. این قابلیت به شما امکان می‌دهد که بتوانید بعدا به صورت تفکیک شده موزیک‌هایی که بر اساس علاقه شما امتیازبندی شده‌اند را گوش دهید. 

از دیگر امکانات این پلیر‌ها اضافه کردن جلد آلبوم‌ها و متن شعر آهنگ‌ها به آنها است که شما را از آشفتگی روبه‌رو شدن با حجم عظیم فایل‌های موسیقی راحت می‌کند.

در کنار گوش کردن موسیقی،‌ موزیک ویدیوهای آنها را هم ببینید.

اینکه دایم مشغول گوش‌کردن موسیقی‌هایی باشیم که دوست داریم خیلی خوب است،‌ اما فناوری اینترنت این امکان را برای ما فراهم کرده تا با یک سرچ بتوانیم موزیک‌ویدیو و اجراهای ضبط‌شده از آهنگ‌های دلخواهمان را ببینیم. دیدن ویدیوی موزیک‌ها و تامل بیشتر بر روی ‌آهنگ‌ها باعث می‌شود تا از موسیقی‌ها لذت بیشتری ببرید.

از سرویس‌های موسیقی آنلاین استفاده کنید

شاید آرشیو موسیقی کامپیوتر شما خواننده‌ها و آهنگ‌های زیادی را شامل شود. اما به شما پیشنهاد می‌کنم حتما مدتی از زمان گوش‌کردن موسیقی خود را-البته در صورت داشتن اینترنت با سرعت بالا- به گوش دادن موسیقی به صورت آنلاین گوش بدهید و اجازه بدهید گوش شما موسیقی‌هایی را که خود شما آنها را انتخاب نکرده‌اید گوش بدهد. اینکار باعث خواهد شد تا دامنه آهنگ‌هایی که گوش می‌کنید گسترده‌تر شود. تهرانزیت یکی از سایت‌های ایرانی است که از طریق آن می‌توانید آنلاین در ژانرهای مختلف، موسیقی ایرانی گوش دهید.

از موزیک‌هایتان بک‌آپ( پشتیبان) بگیرید و کامپیوتر شما با دستگاه‌های پخش موسیقی دیگر سینک باشد.

موزیک گوش‌کردن فقط برای وقتی نیست که پای کامپیوتر وقت می‌گذرانید. بسیاری از افراد هستند که دوست دارند وقت قدم زدن و با آی‌پد خود موسیقی گوش کنند و یا وقتی در ماشین هستند پلیر موسیقی خود را به ضبط ماشین وصل کنند. 

پس برای اینکه همیشه به موسیقی‌های خود دسترسی داشته باشید بهتر است برنامه‌هایی همچون اي‌تیونز را به گونه‌ای تنظیم کنید که با اتصال پلیر جیبی موسیقی خود به کامپیوتر شما، خود به خود با مخزن موسیقی شما سینک شده و آهنگ‌ها را بر روی خود ضبط کند. نکته دیگری که باید در نظر بگیرید این است که همیشه یک بک‌اپ از موسیقی‌هایی که به زحمت از جاهای مختلف جمع و زمان زیادی را صرف مرتب‌کردن آنها کرده‌اید بر روی یک هارد اکترنال داشته باشید تا اگر بلایی سر موزیک‌های شما بر روی کامپیوتر آمد یک کپی از آنها داشته باشید.

به کمک آمپلی‌فایر و داکِ یو‌اس‌بی از تمام توان هدفون خود استفاده کنید.

زمانی که شما هدفون خود را به کامپیوتر و یا به خصوص به موزیک‌پلیر قابل حمل خود وصل می‌کنید در بیشتر مواقع بهترین صدایی را که هدفون شما می‌تواند تولید کند را نخواهید شنید.

یک مبدل دیجیتال-آنالوگ و آمپلیفایر می‌تواند به کمک هدفون شما بیاید. هرچند شاید جالب نباشد که یک وسیله دیگر به هدفون اضافه شود اما به بهتر شدن کیفیت هدفون می‌ارزد.

از دیگر امکاناتی که پلیرهای کامپیوتر شما در اختیار می‌گذارد استفاده کنید

از جمله امکاناتی که برنامه‌هایی نظیر آی‌تیونز دارد، پلی‌لیست‌های هوشمند است. به عنوان مثال شما می‌توانید به طور مشخص آهنگ‌هایی را گوش دهید که تا به حال گوش نداده‌اید و یا موزیک‌هایی که به تازگی به پلیر آی‌تیونز اضافه شده است. 

همچنین شما می‌توانید به هر آهنگ کامنتی اضافه کنید و هر وقت هوس کردید آهنگ‌هایی را با کامنت‌های مشخص پخش کند.

بیت‌ریت مناسب، و نه بالاترین بیت‌ریت.

همه ما دوست داریم تا آهنگ‌هایی که گوش می‌کنیم با بالاترین کیفیت پخش شود. اما واقیت اینجاست که بیشتر افراد تفاوت کیفیت بین یک موزیک ۳۲۰ کیلوبیت در ثانیه را با کیفیت پایین‌تر آن را مخصوصا با بلندگو و هدفون‌های متوسطی که دردسترس است متوجه نمی‌شوند. 

متوسط کیفیت خوب برای موسیقی حدودا ۱۹۲ کیلوبیت‌درثانیه است. پس زیاد فکر این نباشید که کیفیت آهنگ‌های شما لزوما بهتر از این باشد.

در شبکه‌های اجتماعی، دورهمی آهنگ گوش دهید.

شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک این فرصت را فراهم کرده تا بتوانید آهنگ‌هایی را که دوست دارید را بر روی صفحه خود به اشتراک بگذارید و از نظرات دوستانتان که با سلیقه موسیقی شما آشنا شده برای گوش‌کردن آهنگ‌های جدید استفاده کنید. علاوه بر این راه که در فضای شبکه‌های اجتماعی سنتی محسوب می‌شود بسیاری از سایت‌های پخش موسیقی آنلاین هستند که گزارش آهنگ‌هایی که شما گوش می‌کنید را برای دوستانتان می‌فرستد و آنها هم امکان گوش‌دادن به همان آهنگ‌ها را دارند. علاوه بر این سایت پاندورا که از پرطرفدارترین سایت‌های پخش موسیقی است بر اساس موسیقی‌هایی که گوش می‌دهید به شما آهنگ پیشنهاد می‌دهد.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1413

Trending Articles