آهنگران، که یک بار در خبر خبرگزاری فارس عنوان معاون فنی و بار دیگر به عنوان مدیر فرهنگی وزارت اطلاعات نامبرده شده است، گفته ویروس استاکسنت بر اثر بیدقتی وارد برخی از مراکز صنعتی شده بود و بر اساس آمارها، حدود ۱۶ هزار رایانه را آلوده کرد.
ضمن اینکه این یک ویروس یک ویروس عملگراست که کنترل دورهای ابزارهای صنعتی را تغییر میدهد که این تغییر دور منجر به شوکی شدید در ابزارهای صنعت میشود.
استاکس نت یک «بدافزار» است که نخستین بار در اواسط تیرماه ۱۳۸۹ در جهان منتشر شد. کارشناسان بلاروسی نخستین بار آن را کشف کردند و اعلام شد که هدف،تاسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز بوده است.
اما پس از ایران در اندونزی، هند، آذربایجان و ایالات متحده هم کامپیوترهایی را آلوده کرده است.
ایران اعلام کرده بود که این بدافزار رایانه ای، نه از طریق اینترنت که از طریق حافظه های جانبی وارد این مراکز شده است
پدافند غیرعامل به مجموعه اقداماتی اطلاق میگردد که به کارگیری جنگ افزار نیاز ندارد و با اجرای آن میتوان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی و غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری نموده و یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.
اینترنت ملی خرداد ۹۱ زیر بار می رود!
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در همایشی تحت عنوان «دفاع سایبری» که سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار کرده است گفته: «حمایت از بومی سازی نرم افزار و ایجاد زیرساختهای امن ارتباطی از جمله مهمترین تصمیمات راهبردی در عرصه دفاع سایبری است که در این راستا اولین مرحله از این شبکه خردادماه سال ۹۱ به زیربار می رود»
او همچنین گفته که «گروه فوریتهای امنیت رایانهای» با نام «گوهر» باید در تمامی سازمانها و نهادهای اجرایی کشور تشکیل شود که از سال اینده «تکلیف» آن از سال آینده با نظارت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به گسترش شبکه های اینترنتی و عصر انفجار اطلاعات که جایگاهی ویژه در تمامی عرصه های زندگی بشر دارد هشدار داد که به دلیل نبود ایمنی و تدابیر دفاعی، آسیب هایی که از این فناوری به کشور وارد می شود بیش از منافع آن نباشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت را تیغ دولبه ای عنوان کرد که همانطور که فرصتهای فرهنگی اجتماعی بسیاری به همراه دارد میتواند علیه ما نیز استفاده شود و زمانی که این تهدیدها کنترل نشود به طور قطع تهدیدهای آن بیش از فرصتهای آن خواهد بود.
اینترنت قابل اطمینان نیست!
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه صحبت هایش گفته است که جهانی بودن اینترنت یک سری تهدیدات را به همراه دارد و امروز شاهد آن هستیم که اینترنت به عنوان ابزاری بسیار قوی در انقلابهای رنگی مورد استفاده و بهره وری قرار می گیرد.
او در ادامه، هراساش را این گونه بیان کرده است: «گوگل اذعان دارد که تمامی اطلاعاتش را در اختیار سازمان سیا قرار میدهد. تخریب و تهدیدهایی چون شنود و سرقت اطلاعات از دیگر مواردیست که به دلیل نبود دفاع سایبری میتواند به تهدید منجر شود.»
وی با بیان اینکه شبکه اینترنت قابل اطمینان نیست و جهانی بودن آن بدون هیچ حد و مرزی یک سری تهدیدات را به همراه دارد خاطرنشان کرد: «امروزه شاهد آن هستیم که اینترنت به عنوان ابزاری بسیار قوی در انقلاب های رنگی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد.»
گوگل، عامل سیا
تقیپور با تاکید براینکه شرکت گوگل اذعان دارد که تمامی اطلاعاتش را در اختیار سازمان «سیا» قرار میدهد، گفت: «تخریب و تهدیدهایی چون شنود و سرقت اطلاعات از دیگر مواردی است که به دلیل نبود دفاع سایبری میتواند به تهدید منجر شود.»
او گفته که برای صیانت و ایمنی آن در برابر هجمههای دشمن سیاست هایی در ۹ بند تعیین شده که بر اساس آن تمامی دستگاهها و نهادهای اجرایی از نظر امنیتی یکپارچه خواهند شد.
بر اساس این سیاستها، خرید خارجی به صورت غیر کنترلشده ممنوع خواهد بود.
در حال حاضر خرید آنلاین برای ایرانیان، بر اساس قوانین تحریم ایالات متحده ممنوع است و کاربران ایرانی داخل ایران نمیتوانند
اینترنت خود، یک جاسوس است!
سردار غلامرضا جلالی که ریاست سازمان پدافند غیرعامل کشور را بر عهده دارد گفته که ۱۴۰ کشور در حال ایجاد ساختار دفاع سایبری هستند و ۲۲ کشور این ساختار را فعال کردهاند. او گفته که «جنگ سایبری، فضای پنجم از جنگ های استراژی بعد از فضا، هوا، زمین و دریا است که مفاهیم آن بسیار تهدید آور است.
وی گفت: «تشکیل قرارگاه دفاع سایبری، ظرفیت بالای نیروی انسانی متخصص و توانمندیهای راهبردی، علمی، فناورانه و عملیاتی از جمله نقاط قوت ایران در جنگ سایبری است و چشم انداز دفاع سایبری برای ۵ سال آینده کشور نیز در زمینه ایجاد سامانه جامع دفاع سایبری و برخورداری از زیرساختهای آسیب ناپذیرو حساس و پایدار تاکید کرده است.»