Quantcast
Channel: Khodnevis
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1413

یک برادر ارزشی: چرا هنوز حاکمیت حرفی‌ از ستار نمی‌‌زند؟

$
0
0
یک برادر ارزشی: چرا هنوز حاکمیت حرفی‌ از ستار نمی‌‌زند؟


با گذشت ۵ روز از انتشار خبر شهادت ستار بهشتی‌ (سایت کلمه، ۶ نوامبر) و اخبار تکمیلی در ادامه، هنوز هیچ واکنش رسمی‌ از سوی نظام مقدس به این اخبار نشان داده نشده است. 


البته اگر تنها پای پاسخگویی به دشمنان نظام و فریب خوردگان در میان بود، همین عدم واکنش رسمی‌ می‌توانست بهترین واکنش باشد. متاسفانه اما به نظر می‌رسد بسیاری از دل‌ دادگان نظام مقدس، مثل امید حسینی، که ارادت و علاقه‌ی قلبی خود را به نظام به اثبات رسانده اند نیز حتی در این فقره دچار مشکل شده‌اند و اعتقادشان به قداست نظام در حال ترک برداشتن است.


این عده از دوستداران نظام حرف شان این است که: «بالاخره یک اتفاقی افتاده و شما مسوولید. باید یک واکنشی نشان بدهید.» توجه کنیم که حرف این نیست که: «کشته شدن ستار بهشتی‌ به هر شکلی‌ را محکوم کنید»؛ بلکه تقاضا، شنیدن یک داستان رسمی‌ درباره این  موضوع در برابر اخباری است که از رسانه‌های بیگانه و فریب خورده دریافت می کنند- چیزی شبیه به سناریو‌های مربوط به ندا آقا سلطان یا ترانه موسوی و یا پذیرش بخشی از «اشتباه» شبیه کهریزک و وعده ی برخورد با عوامل قصور کننده برای این دسته کافی‌ است-.


به عبارت دیگر، برای اینان مهم محتوای داستان رسمی‌ نیست بلکه مهم تر «وجود یک داستان رسمی‌» است که باعث می شود اعتقادشان به «مسوولیت پذیر و آبرودار بودن نظام‌» التیام یابد.


از طرف دیگر در شرایطی که ریزش از درون در میان مطلعین و آگاهان خودی با سرعت ادامه دارد- نشانه آن را مثلا می‌توان در جدال بین سران قوا رصد کرد که با التماس‌های مقام معظم هم حتی به پشت پرده بازگشتنی نیست- حفظ این دسته پیاده نظام معصوم (که  هنوز در قداست نظام شکی ندارند و با یک موضع گیری رسمی‌ هم حتا راضی‌ می‌شوند) و آبروداری در مقابل آنان برای نظام از اوجب واجبات است. 


اما مشکلی‌ که ساخت سناریوی رسمی‌ در این فقره را تا این حد به تاخیر انداخته شرایط زمانی‌ و هویت ویژه ی ستار بهشتی‌ است:


ستار نه آنقدر گمنام بود (او یک کارگر و وبلاگ نویس با محتوای مشخص انتقادی و اعتراضی به حاکمیت بود) که بتوان او را به عنوان یک جاسوس اسرائیل و انگلیس و... به افکار عمومی‌ خودی معرفی و در نتیجه «اشتباه کشته شدنش» در بازجویی را توجیه پذیر جلوه داد، و نه شرایط این روزهای ایران مثل ۳ سال پیش است تا بتوان «اشتباهات حاکمیت» در کشته شدن افراد را- مثل کهریزک و یا کشتگان اعتراضات خیابانی- به گردن «شرایط ویژه» و «اشتباهت لاجرم در ادامه» انداخت.


به هر حال تا چند روز آینده «داغ داستان رسمی‌ حکومت» منتشر خواهد شد... 

 

---------------

مطالب بلاگستان و کلیه مطالب رسیده از اعضا، معرف دیدگاه شخصی نویسندگان است نه سایت خودنویس.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1413

Trending Articles