این گروه همچنین علیه دولت هند اعتراض کرده اند که سال گذشته اعلام کرده بود وبسایت ها باید موارد مورد اعتراض را چند ساعت بعد از شکایت از فضای آنلاین خود پاک کنند.
یکی از حدود صد تظاهر کنندهای که در بمبئی حاضر شدند، آمیشای ۱۹ ساله بود که به بیبیسی گفته: «من اینجا هستم تا آزادی اینترنت داشته باشیم. این یک محدودیت برای بیان آنلاین است. به همین خاطر اینجا آمدم.»
این گروه تظاهرکننده، پلاکاردهایی با بیان رهایی از سانسور با خود حمل میکردند.
نیشات، دانشجوی ۲۰ ساله که صورتش را پشت نقاب و عینک پنهان کرده بوده گفته که: «هند، دنبالهروی چین و ایران است. آنها نمیخواهند که اطلاعات صحیح به مردم برسد.»
او گفته که «اینجا بسیاری از سایتهایی که مربوط به ما بوده است بلوکه شده است. اطلاعاتی که برای ما به عنوان شهروند این کشور مفید بود.»
یک ماه پیش، گروه ناشناسها، به دلیل آنچه «سانسور اینترنت»در این کشور خواندند، سایت دادگاه عالی هند و همچنین کنگره این کشور را «پایین آوردند.»
نیویورک تایمز در اواخر سال گذشته میلادی، گزارش داد که دولت هند پیشتر از گوگل، فیسبوک و شرکتهای اینترنتی دیگر خواسته بود تا محتوای کاربران را پیش از انتظار آنها سانسور کند.
این گروه سال پرکاری را پشت سر گذاشتهاند. اگرچه با تعدادی دستگیری هم که شامل اعضای آنها بوده مواجه شده باشند. این گروه ایمیل رئیس جمهور سوریه، بشار اسد را در حین تظاهراتها در آن کشور فتح کرد و همچنین سایت سازمان سیا را به راحتی پایین کشید.