
برخی از وبلاگهای منتسب به طرفداران محمود احمدینژاد که منتقدان دولت مستقر آنها را «منحرفین» قلمداد میکنند، مانند آرمانشهر و خط خطی به صراحت شورای نگهبان را به سیاسی کاری و رد صلاحیت بیضابطه متهم کردند و نویسندگان آنها اعلام کردند که در انتخابات پیش رو یا شرکت نمیکنند یا ناچارا و به گفته خویش برای ادای تکلیف شرکت خواهند نمود .
نویسنده وبلاگ موسوم به آرمانشهر نوشت: «من با چه دلِ خوشی باید در انتخابات پیش رو شرکت کنم؟ به چه کسانی باید رای بدهم وقتی هر جور حساب می کنم برای لیست ۳۰ نفرهای که در تهران میتوانم به آنها رای بدهم، به زور ۵، ۶ نفر را سراغ دارم؟ در انتخابات شرکت کنم که حالش را چه کسانی ببرند و جایگاه چه کسانی در موقعیتهایشان تحکیم شود و استمرار یابد.... من با چه دلِ خوشی باید در انتخابات پیش رو شرکت کنم؟ به چه کسانی باید رای بدهم وقتی هر جور حساب می کنم برای لیست ۳۰ نفرهای که در تهران میتوانم به آنها رای بدهم، به زور ۵، ۶ نفر را سراغ دارم؟ در انتخابات شرکت کنم که حالش را چه کسانی ببرند و جایگاه چه کسانی در موقعیتهایشان تحکیم شود و استمرار یابد؟»
وبلاگی موسوم به خطخطی از طرفداران احمدینژاد ( موسوم به جریان انحرافی ) هم بدین منوال مینویسد: «ساختار انتخابات و عملکرد شورای نگهبان به وضعی منتج شد که اکنون تنها انگیزه من و خیلی از همفکرانم از رای دادن، مقابله با آمریکا و سیستم صهیونیستی مسلط جهانی است. در واقع این رای دادن نه از سر شوق به تغییر و تحول مطلوب، بلکه از باب ادای تکلیف شرعی و ملی است. شاید این بار اجر ما برای رای دادن بیش از دفعات قبل باشد؛ چرا که خار چشم و استخوان در گلو و تنها برای زمین نماندن ندای نائب امام زمان، به پای صندوق میرویم.»
جالب آنکه وبلاگ آرمانشهر در ادامه یاداشت خویش که در ان انتخابات پیش رو را «مزخرف» توصیف مینماید، با معیوب دانستن شورای نگهبان در پینوشت میافزاید: «آن سیستم نظارتی [شورای نگهبان] که از فیلتر آن کسی مثل "قدرتالله علیخانی" ... عبور کند و کسی مثل «بهمن شریف زاده»، عبور نکند، به شکل اساسی معیوب است».
وبسایت خطخطی هم در قسمتی از یاداشت خود مینویسد که امیدواربوده است با انتخابات مرحله نهم مجلس پیران فرتوت ناکارآمد[فقهای شورای نگهبان یا اعضای خبرگان] از مناصب [؟] کنار روند. این یاداشت متذکر شده است: «امیدوار بودیم [با انجام انتخابات مجلس نهم] بخشی از نابسامانیها با پیروزی نمایندگانی برآمده از متن جامعه و از جنس دکتر احمدینژاد، برطرف شود؛ هدفمندی یارانهها به پیش رود، ساختارهای اداری اصلاح شوند، نیروهای انتظامی و نظامی پاسخگو شوند، پیران فرتوت ناکارآمد از مناصب کنار روند، رانتخواران و قاچاقچیان سر جایشان بنشینند، خدمت سربازی اصلاح شود، قوه قضاییه زیرورو شود، قانون اساسی اصلاح شود و...!» بنظر میرسد منظور از رانتخواران و قاچاقچیان در این یاداشت اشاره به سپاه پاسداران باشد که قبلا احمدینژاد نیز آنها را برادران قاچاقچی دانسته بود. اما نکته با اهمیت این که چطوری مجلس میتواند قانون اساسی را اصلاح نماید و اصولا کجای این قانون از منظر آنان نیاز به اصلاح دارد؟
برخی دیگر از طرفداران دولت هم به صراحت اعلام نمودهاند که در انتخابات مجلس شرکت نخواهد کرد. بنظر میرسد طرفداران محمود احمدینژاد و به زعم منتقدان دولت «منحرفان» به دلیل عدم صلاحیت دوستانشان ناخرسند و بسیار عصبانی میباشند، تا جایی که برخی آنان انتخابات را تحریم نمودهاند.
-------------
مطالب بلاگستان و کلیه مطالب رسیده از اعضا، معرف دیدگاه شخصی نویسندگان است نه سایت خودنویس.