مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس در گفتگو با ایلنا، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: «من تصور میکنم که ما هر چه فضای انتخابات را برای مشارکت حداکثری آماده کنیم، مملکت، کشور و نظاممان را در مقابل فتنههای خارجی بیمه کردهایم که این امر مهم تنها با حضور همه سلایق و فکرهای سیاسی در رقابتهای انتخابات اتفاق میافتد.»
وی در ادامه در خصوص شانس پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با کاندیداتوری اکبر هاشمی رفسنجانی گفت: «بحث آقای هاشمی نیز، تنها بحث اصلاحطلبان نیست، بلکه ایشان جایگاه خاص و ویژهای دارد، که اگر اخلاق در انتخابات مراعات شود و توصیههای رهبری هم در خصوص عدم اتهام زنی و... عمل شود، آقای هاشمی هم شانس بالایی دارد.»
در همین حال روزنامه کیهان در نخستین شماره امسال خود به هاشمی رفسنجانی حملهی تندی کرد.
کیهان نوشت: «هاشمی رفسنجانی به توجیه نامه فتنهانگیزانه خود در سال ۸۸ پرداخت. وی به بهانه عملکرد حلقه انحرافی، اقدام جفاکارانه خود در سال ۱۳۸۸ را توجیه کرد. او که با دست اندرکاران سایت شخصی خود سخن میگفت، ضمن مشابه دانستن دو نامه خود در سالهای ۵۹ و ۸۸ به امام و رهبری گفت: مهمترین انگیزهام در نگارش این دو نامه، اطمینانم از میزان اعتماد امام و رهبری به خودم بود و امروز مشابه فحوای نامه سال ۵۹ شاهد آن هستیم که پیشبینیهای نامه سال ۸۸ نیز قدم به قدم از سوی جریان انحرافی فعلی در حال وقوع است.»
این روزنامه در ادامه نوشته است: «با این اوصاف آنچه هاشمی باید توضیح داده و عذر بیاورد زمینهچینی مواضع وی در سال ۸۸ از جمله نامه بدون سلام کذایی برای گروهکهای ضد انقلاب و تکرار هتاکیهای گروهکهای حامی بنی صدر در سال ۵۹ و ۶۰ است. اغلب گروهکهایی که آن روز مقابل نظام بودند این بار هم جبهه هاشمی شده بودند و با عنایت به خروجی این همراهی که هجمه به ارکان انقلاب و اسلام بود، معلوم میشود که آقای هاشمی به سوی آنها غلتیده و نه برعکس. بنابراین خیانتهای حلقه انحرافی که مشابه خیانتهای برخی حامیان هاشمی (کارگزاران و اصلاحطلبان تندرو) میباشد، نمیتواند توجیهی برای نگارش آن نامه مسموم تلقی شود.»
در همین حال مرتضی نبوی٬ عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام هم با بیان اینکه «واژه انتخابات آزاد آقای هاشمی ظرفیت ایجاد فتنهای دیگر را دارد» گفته است «حضور هاشمی رفسنجانی در عرصه رقابت انتخاباتی به صلاح نیست.»